본문내용 바로가기 상단메뉴 가기

Achievement

Sangdo Connect Center

Location

180 Seongdae-ro, Dongjak-gu, Seoul

Facility Outline

A three-story anchor facility of Sando 4-dong with one basement level. A multipurpose hall for performances and events is located in the basement level. Café, indoor playground for children, conference rooms, resting lounge, etc. are also available. The facility is self-run by “Sang 4-rang,” the local resident cooperation of Sangdo 4-dong.

Land Area, Gross Floor Area, Opening Date, Detailed End-Use, Construction Cost, Operation Style
Land Area 482㎡
Gross Floor Area 702㎡
Opening Date July 2019
Detailed End-Use Complex Cultural and Educational Facility for Children
Construction Cost KRW 1,830,000,000 (USD 1,573,516 as of July 2019)
Operation Style Contracting-Out
Before, Now
Before
Now